Futómű javítás Kaposvár és környéke

A vállalkozásunk több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A Borbély Garage csapata több száz elégedett ügyfelet tudhat maga mögött, hiszen számunkra a biztonságos közlekedés az első. Nem véletlenül végzünk futómű javítást Kaposvár és környékén.

 

Mire szolgál a futómű?

 

A biztonságos közlekedéshez minden működő gépjármű futóművének szigorú biztonsági előírásoknak kell megfelelnie. Ehhez azonban szükség van szakképzett és hozzáértő szakemberekre, akik elvégzik a szükséges módosításokat és javításokat.

Egy rossz futómű hatására az abroncsok kopása nem lesz egyenletes, hiszen az alkatrészek játéka miatt nem lesznek beállított pozícióban, hanem a játék tartományán belül mozognak. A gépjármű ezen része hatással van az összes közlekedésbiztonsági szempontból fontos alkatrészre. Éppen ezért egy jól beállított futómű biztosítja az autó számára az egyenletes közlekedést.

Nem véletlenül szükséges minden jármű vásárlása előtt ellenőrizni a futóművet, hiszen annak javítása, esetleg cseréje akár nagyobb beruházást is igényelhet. Egy teszttel könnyen megállapítható, hogy miként is működik a futómű. Amennyiben a kanyarban, esetleg az egyenesben haladás során a kormány félrehúz, biztos, hogy probléma van a gépkocsi ezen részével.

 

Mikor van szükség a futómű javítására?

 

A nem megfelelő futóművel nem csak saját magunkat veszélyeztetjük, hanem más életét is kockáztatjuk vele. Amennyiben az alábbi problémák egyikét észleljük, érdemes azonnal időpontot kérni a szervízbe:

  • Indokolatlan kormányzárás.
  • Kopogó hang.
  • A gumi széleinek nem megfelelő kopása.
  • Kanyarodás esetén erőteljes visító hang.
  • Morgás vagy búgás a kerekek iránya felől.
  • A kormány nehezebb tekerése.

Mi, a Borbély Garage csapata, a szervízben vállaljuk a személy- és a kisteherautók futóművének teljeskörű javítását. Azt azonban sajnos nem tudjuk előre megmondani, hogy mikor végzünk az adott gépjárművel, hiszen ez rengeteg dologtól függ. Érdemes mindent előre leegyeztetnünk. A futómű és a kormány alkatrészeinek cseréjéhez szükség van célszerszámra, amelyet felszerelt műhelyünkben mi is a polcon tartunk. Ezáltal szakszerűen és gyorsan tudjuk kicserélni azokat.

Összességében elmondható, hogy nagyjából kétévente érdemes behozni a szervizünkbe a gépkocsit, hogy egy kis anyagi ráfordítással megfelelően beállíthassuk a futóművet. Fontos a rendszeresség, ne csak akkor kezdjünk el kapkodni, ha már probléma adódott.

 

Futómű javítása Kaposvár és környékén

 

A székhelyünk Kaposvártól nagyjából 10 kilométerre Somogyjádon található. Amennyiben szállításra van szükség, abban az esetben kérjük az előzetes telefonos egyeztetést.

 

Elérhetőségek:

Email: borbelygaragekft@gmail.com

Telefon: 20/336-0255

Nyitva: hétfőtől szombatig

Székhely: 7443 Somogyjád, Szabadság utca 22.

Tetszett a cikk? Oszd meg!

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Szólj hozzá!