Ózonos autó klíma tisztítás Kaposvár és környéke

A cégünk több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a gépjárművek javítása és karbantartása kapcsán. A szakértő csapatunknak köszönhetően, tőlünk már több száz elégedett ügyfél távozott. Ennek köszönhetően folyamatosan szélesítjük a szolgáltatásaink listáját, aminek hatására ma már ózonos autó klíma tisztítást is végzünk Kaposvár és környékén.

 

Miért kell az autó klímáját tisztítani?

 

Amikor az autó klímájáról van szó, akkor sokan csak a hűtésre fókuszálnak, pedig az nemcsak ilyen funkciót lát el. A kellemes levegő mellett tisztán tartja a teret a pollenektől és a portól egyaránt. Képes elzárni a kinti szennyezett levegő útját és az esetleges kellemetlen szagokat. Emellett alacsonyabb páratartalmat generál, így jobb látási viszonyokat tesz lehetővé. A bekapcsolt légkondi kiszűri a levegő nedvességtartalmát, aminek köszönhetően nem csapódik le a pára az utastérben. Mindez hasznos lehet esős és párás időben egyaránt, míg télen a fagytalanításban nyújthat segítő kezet.

A gépjármű klímaberendezése, illetve a levegő befújó rendszere remek körülményeket biztosít a baktériumok és a gombák szaporodásához. A betegségek könnyedén a belső térbe juthatnak, amik belélegzés után komoly problémákat okozhatnak a gépkocsi használói számára. Jellemző problémák a fáradékonyság, a fejfájás, a légúti gondok és az allergia egyaránt.

 

Mikor érdemes kitisztíttatni az autó klímáját?

 

Az ózonos autó klíma tisztítása évente legalább egyszer ajánlott. Emellett nem árt nagyjából ilyen időközönként fertőtleníteni az autó belső terét, klímarendszerét is, hiszen ezek mind hatással vannak a benti levegő minőségére. Mi, a Borbély Garage csapata, vállaljuk a dohányzás, gázolaj és egyéb kellemetlen szabok megszüntetését, illetve a kárpit és az ülések belső rétegeinek megfelelő tisztítását.

A karbantartás során a térben nem tartózkodhat semmilyen élőlény, illetve az ápolást követően az utasteret minden esetben alaposan ki kell szellőztetni. Azt azonban sajnos nem tudjuk előre megmondani, hogy a művelettel mikor készülünk el. Az esetleges igényekről minden esetben érdemes egyeztetni a kollégánkkal.

Az ózonos tisztítás vegyszermentes eljárás, nem kell hozzá szétbontani az autó egyetlen részét sem. Előnye, hogy a folyadék nem jut a szellőzőbe, így se a műszerfalat, sem pedig a vezérlőegységet nem károsítja. A karbantartás során akár a kórokozók 99,9%-a eltűnhet az utastérből.

 

Ózonos autó klíma tisztítás Kaposvár és környékén

 

A székhelyünk Kaposvártól nagyjából 10 kilométerre Somogyjádon található. Amennyiben szállításra van szükség, abban az esetben kérjük az előzetes telefonos egyeztetést.

 

Elérhetőségek:

Email: borbelygaragekft@gmail.com

Telefon: 20/336-0255

Nyitva: hétfőtől szombatig

Székhely: 7443 Somogyjád, Szabadság utca 22.

Tetszett a cikk? Oszd meg!

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Szólj hozzá!