Réz fékcső gyártása

Mi, a Borbély Garage csapata már csaknem 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a gépkocsik javítása és karbantartása területén. A szakértő munkatársaknak köszönhetően, tőlünk már több száz elégedett ügyfél távozott. Nem véletlenül vettük fel a réz fékcsövek gyártását is a szolgáltatásunk palettájára, hiszen tudjuk, hogy a balesetmentes közlekedés mindennél fontosabb!

 

Mire jó a réz fékcső?

 

Minden gépjármű fékrendszerére nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen ennek miden esetben rendben kell működnie. Azt már a jogosítvány szerzése során megtanuljuk, hogy a fékrendszer ott van az öt dolog között, amelyet minden indulás előtt ellenőrizni kell. Sokan azonban csak azt veszik figyelembe, hogy éppen akkor működik, azonban kevesebbszer gondolunk az egyéb alkatrészekre. Nem szabad megfeledkezni a fékbetétekről, tárcsákról és egyéb biztonsági alkatrészről sem, hiszen ezek mindegyike elengedhetetlen a biztonságos közlekedéshez. A rézből készült fékcsövek sokkal hatékonyabb fékezést tesznek lehetővé, mint a gumis változatok.
Mivel a pedálnyomáskor a folyadéknak nem kell a cső tágulását is kinyomnia, ezáltal a munkahenger szinte azonnal átveszi a nyomásból eredő erőt.

 

A réz fékcsövek jellemzői:

  • Mivel a fém fékcsövek jóval érzékenyebbek az elhasználódásra, így az elrozsdásodott alkatrészek már nem lesznek biztonságosak. Ezek egy intenzívebb fékezésnél könnyedén megrepedhetnek, amely akár nagyobb balesetet is okozhat. Mindemellett ezek az eszközök már a műszaki vizsgán sem mennének át.
  • A réz fékcsövekkel sokkal hatékonyabb a fékezés.
  • Mi, a Borbély Garage csapata minden típusú gépkocsihoz vállaljuk a réz fékcsövek gyártását minta és méret alapján egyaránt.
  • A gyártás és a szerelés akár a helyszínen is megvárható, hiszen rendkívül fontos, hogy mindenki biztonságosan közlekedjen az utakon.

Mikor van szükség a fékcső cseréjére?

 

Sokszor előfordul, hogy az idősebb járművek fékcső hollandere és a munkahengere már annyira elhasználódott, hogy szinte megbonthatatlanná válik. Ilyenkor minden esetben szükség van egy újabb, lehetőleg réz fékcső gyártására. Ez szinte örökéletűnek mondható, míg a gyári változat közel sem az. Az eredeti darab általában maximum 20 évet bír ki, ezt követően teljesen elrohad. Nekünk csak egy mintára van szükség, hogy a gépjárműhöz a megfelelő darabot és méretet készíthessük el.

 

Hol vállaljuk a réz fékcsövek gyártását?

 

A székhelyünk Kaposvártól nem messze, Somogyjádon található. Amennyiben szállításra lenne szükség, azt is megoldjuk, ám ebben az esetben kérjük az előzetes telefonos egyeztetést.

 

Elérhetőségeink:

Email: borbelygaragekft@gmail.com
Telefon: 20/336-0255
Nyitva: hétfőtől szombatig
Cím: 7443 Somogyjád, Szabadság utca 22.

Tetszett a cikk? Oszd meg!

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Szólj hozzá!